Woodland Design Landmark Tudor

Landmark Tudor

consult. design. build

This landmark Van Sweringen Demonstration Home had been remodeled in a past renovation, but the finishes were dated and in need of replacement. In the master bathroom, a custom designed double vanity was constructed and installed in an angled corner. A tumbled carrara basketweave floor, new shower stall, and crisp chrome fixtures lend a clean, classic, and masculine feel to the space. The master bedroom, powder room, and main entry hallway and stairs all received new lighting fixtures and Farrow and Ball paint. New custom window treatments and a New Zealand wool stair runner complete the space.

Woodland Design Landmark Tudor After
Woodland Design Landmark Tudor
Woodland Design Landmark Tudor
Woodland Design Landmark Tudor
Woodland Design Landmark Tudor
Woodland Design Landmark Tudor
Woodland Design Landmark Tudor
Woodland Design Landmark Tudor